Ombytlighet och vegetarian tjöt

Jag har kommit på att jag är lite väl ombytlig ibland. Jag blir lätt trött på att allt ska vara som det alltid har varit. Jag skippar förövrigt att färga håret blått och skaffa lugg, blonderar topparna mer istället. Yeah! Funderar starkt på att bli vegetarian igen också, verkar fett kul. Är så petig med kött överlag så då slipper jag ju sitta i 100 år och peta o se ut som en 5 åring? Yes så blire, vegomat är rätt gott också! ^^ Kommer dock sakna Jennifer's hamburgare. Dom är INTE o leka med! :o H
mm.. ska försöka komma underfund med vilken klädstil jag har också, det börjar bli rätt jobbigt att rota igenom hela garderoben varje morgon.. AAAAANNYYHOOOOW, nu har jag inget mer o säga. Hörs bitches!
Jag har kommit på att jag är lite väl ombytlig ibland. Jag blir lätt trött på att allt ska vara som det alltid har varit.
Jag skippar förövrigt att färga håret blått och skaffa lugg, blonderar topparna mer istället.
Fast kanske skaffar lugg ändå, om jag vågar..Yeah!
Funderar starkt på att bli vegetarian igen också, verkar fett kul. Är så petig med kött överlag så då slipper jag ju sitta i 100 år och peta o se ut som en 5 åring? Yes så blire, vegomat är rätt gott också! ^^
Kommer dock sakna Jennifer's hamburgare. Dom är INTE o leka med! :o
Ska låta mig själv synda nån gång ibland, endast för hennes hamburgare!
Hmm.. ska försöka komma underfund med vilken klädstil jag har också, det börjar bli rätt jobbigt att rota igenom hela garderoben varje morgon..
Såg att skopunkten eller var det är har fått in Jeffrey liknande skor för 400kr, kan säga att jag är skapligt sugen på att köpa mig ett par men då har jag tyvärr inte råd med så mycket mer efter det.
Äh, jag går och rånar en bank sen kan jag köpa vad fan jag behagar. Det kör vi på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0