Take of your clothes its fucking summer!

Idag struntar jag i allt som har med jackor och tjocka skor o göra. Nu är värmen här!


Bilden lider av dålig kvalitet men det är inget jag kan göra åt. Jag har iallafall rotat i mammas garderob och hittat en jätte mysig stickad tröjja och till det har jag svarta shorts samt lite accessoarer. Den röda rosetten ska man egentligen ha till håret men detta funkade också!

Jag är nämligen lite stressad, jag ska iväg på möte klockan 14.30 och jag har inte fixat klart mig. Efter det ska jag förmodligen träffa Jennifer en sväng och efter det blir det off to Ida's place för lite softande. Sugen på o festa men Ida är lite krasslig och vi vet ingen fest så vi får se hur det blir med det..
Förresten måste jag tipsa om en sjukt rolig app jag hittade för någon dag sen. Den heter The Voice Machine och där kan du spela in när du och dina kompisar pratar och sedan snabbspola och spola i slowmotion. Jag och Matilda har väldigt kul med denna igår. De finns i två versioner - En gratis och en betala. På den gratis kan du inte spara de inspelningar du har gjort. Men köper du den betalda så kostar det 7kr och du kan spara massor av inspelningar och sedan lyssna och skratta åt dom om och om igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0