Tripped and Fell in Love

Måndag igen, musik är min räddning.

Har så förjävla tråkigt asså. Datorn fuckar ur och ja, det är min ursäkt till det mesta just nu faktiskt. Efter denna helt bortkastade timmen och 15 minuter så ska vi ha prov. Vilket jag dessvärre inte hade nån aning om. Le och se glad ut - Check!
Kanske drar en 4 timmar och jobbar idag, om jag orkar. Känns som att jag faktiskt måste göra det. Pengarna behövs kan jag säga. Får dom inte förens nästa månad dock, vilket gör det viktigare att jag jobbar arslet av mig så det ligger en 4 siffrig summa på konton i slutet av april.
Helgen har som sagt varit helt okej, lite upp och ner från times to times men överlag en fin helg. Jag och Ida har pratat planer efter att vi kollade repris på "Lyckan i L.A" igår. Vi ska nämligen flytta dit när båda har gått ut skolan och är reda att ta sig an vad världen har att bjuda på. Vi har så otroligt mycket på gång hon och jag, ska bli så kul att uppfylla allt detta, vilket vi har planerat o göra ;)
Sen velar jag en massa fram och tillbaka bland massa saker.
Ska jag klippa lugg? Ska jag inte klippa lugg? Ska jag slänga iväg en massa onödiga saker? Ska jag behålla alla onödiga saker? Ska jag chansa mer? Ska jag vara lika feg som jag alltid har varit? Ska jag tro på kärlek? Ska jag ge upp på kärlek? Ska jag skita i vad andra tycker och bara vara mig själv? Ska jag bry mig om vad andra tycker och leva efter deras mått?
Åh herregud, alla dessa tankar! Drives me crazy, och jag tror ni känner igen er, right? Att vara tonåring nowadays är fanimej inte lätt!
Jag har iallafall bestämt mig för att släppa min seperationsångest till saker och göra en grov rensning i saker och ting. Blir bäst så tror jag. Luggen vettifan och jag skaffar mig, vi får se helt enkelt! Chansa mer borde nog alla göra. Och bry mig om vad andra tycker och tänker? Varför i heliga himlen skulle jag göra det? :o Jag är den jag är, deal with it typ.
En hatt ska jag också införskaffa mig. Och glasögonen ska jag slänga åt helvete!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0